TTL voor wie? door wie? waar? programma fotoboek contact tips!
Diverse tips en links:
Buitenkunst HBO opleidingen Theater Dans Film Literatuur OOK Leuk

Oerol Multidisciplinair festival met het eiland Terschelling als podium.
De Parade Zomers theaterfestival in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam met dans, muziek, voorstellingen voor jong en oud.
ITs International Theatre School Festival Amsterdam.
Over ‘t IJ festival in de zomer in Amsterdam- elf dagen lang zijn er bijzondere voorstellingen te zien op verschillende, onverwachte en verrassende locaties.
Jonge Harten Theaterfestival hét theaterfestival voor de jonge theaterliefhebber, boordevol hippe dansvoorstellingen, spannende performances, internationale topvoorstellingen en veel jong talent.
Het Nederlands Theater Festival start het nieuwe theaterseizoen met de vertoning van de tien beste voorstellingen van het afgelopen jaar. Incl. prijsuitreikingen, workshops e.d..
Fringe Festival speelt zich tegelijkertijd met het NL Theater Festival af. Wie liet de beste, spannendste, opvallendste of meest innovatieve voorstelling zien?
Pop Arts jaarlijks poppen- en objecttheaterfestival in Amsterdam: dansers, mimers, acteurs en beeldend kunstenaars spelen twee weken de zalen plat met groteske poppen, bizarre animaties en indringende miniaturen.
DOX Voorstellingen – educatie – talentontwikkeling: DOX begeleidt jong theatertalent en biedt hen een podium.